OKULUMUZ BİR ENGELLİYE UMUT OLDU

Konya Lisesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Okulumuz, Bir İyilikte Sen Yap Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği projede bir engelli vatandaşımıza umut oldu.

Okulumuz Konya Lisesi düzenlediği “Mavi Kapak Toplama Kampanyası” ile bir engelliye tekerlekli sandalye kazandırdı. Bir İyilikte Sen Yap Derneği’nin desteğiyle geçtiğimiz yıl başlatılan proje kapsamında toplanan mavi kapaklar bir engelli vatandaşımıza umut oldu. Ayrıca proje kapsamında en çok mavi kapak toplayan 5 öğrencimize imzalı Atiker Konyaspor forması hediye edildi. Okul Müdürümüz Zübeyir Yavuz, “Okulumuz sosyal sorumluluk projeleri alanında Konya’da fark yaratmaya devam ediyor. Daha önce yaptığı bir çok proje ile adından sıkça söz ettiren okulumuz, yaptığı bu kampanya ile bir engelli vatandaşımızı tekerlekli sandalyesine kavuşturdu. Yaptığımız bu projelerle de öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinci kazanıyor ve daha duyarlı olmayı öğreniyorlar. Ayrıca verdiği desteklerden ötürü Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı Erol Önal’a da teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra okul bahçesinde düzenlenen törenle en çok mavi kapak toplayan 5 öğrencimize formaları taktim edildi.

23-05-201723-05-201723-05-201723-05-201723-05-2017